G Ä S T H U S E T


Timmerstugan i Viken är belägen vid stranden av Gevsjön. Stugan är en äldre timmerstuga på 55 kvm med charm och vedeldade kaminer. Här bor man 100 meter från sandstranden. En roddbåt ligger vid stranden och ingår i stughyran sommartid.


UTEKÖK & BASTU

Gästhusets utekök är väldigt uppskattat av våra gäster sommar som vinter. Här kan man laga sin mat över öppen eld och koka frukostkaffet i kaffepanna. Matplatsen har ett tak och en eldstad i mitten. Sittbänkar och stolar med renskinn finns att sitta på. Grillredskap, muurrika, grillgaller, kåsor mm finns att tillgå.

En vedeldad bastu står bredvid Gästhuset. Från bastun har man utsikt över sjön. 

Alla som hyr Gästhuset har privat tillgång till uteköket och bastun. Ved finns att köpa på plats.

Obs! Kök finns även inomhus i stugan. 


BOENDET

Stugan har två större rum med varsin sovalkov i anslutning.

I det ena rummet finns ett matbord med plats för 6 personer, pentry med kokplattor och kylskåp med frysfack, vedeldad kamin samt en daybed.

I det andra rummet finns en stor soffa med soffbord, pentry och vedeldad kamin. 

Dusch och toalett finns i anslutning till båda rummen. Dvs totalt är det två dusch/wc i stugan.

Sovplatserna är två stycken våningssängar, bäddsoffa 180cm samt daybed 160cm. Stugan är optimal för 4 vuxna personer, men rymmer upp till 6 personer om man väljer att bädda ut även bäddsoffa och daybed. 


Stugan är utrustad för självhushåll. 


PRISER

Stugan hyrs ut dygnsvis. Kortaste vistelse 2 dygn.

Roddbåt ingår i priset sommartid.


950kr dygn.Är ni fler än 4 personer tillkommer 200kr per dygn och person (för barn, ingen extra kostnad). Stugan rymmer max 6 personer.